0

Egész estés formáció (4 zenész)

Ha szeretitek a 70-es, 80-as, 90-es évek retró slágereit akkor jó helyen jártok! :)


“Az új REDProdukció zenekart a 2017-es évben szerveztük újra. A korábbi közkedvelt RedTrió zenekarunkat bővítettük új tagokkal, hogy így egy minden zenei igényt kielégítő formációt hozzunk létre. Még színvonalasabb műsorral, több énekhanggal, színesebb repertoárral tudunk jó hangulatot teremteni településen is!”
Zenekarunk alap felállásban 4 fővel (szintetizátor, szólógitár hangszerekkel és két fő női énekhanggal) vállal fellépést. Kérésre további hangszerekkel (billentyű, basszusgitár ,népi hegedű) és énekhangokkal tudjuk bővíteni a zenekart. Ezért változatos és kellően színes a műsorunk.

Repertoár: Fellépéseinken a 60-as évektől napjainkig, magyar és külföldi slágerek könnyűzenei blokkjai váltják egymást, a közönség hangulatához illeszkedően. A repertoárunkban minden korosztály megtalálja kedvenc dalait és a hozzá közel álló zenei stílust. A régi örökzöldeket, külföldi és magyar táncdalokat, a mai slágereket és a disco, rock, rockn roll, latin zenéket is. Mulatós zenét nem, de kérésre Magyar Csárdást is játszunk.

Időtartam: Tíz óra időtartamra adunk árajánlatot. Nem számolunk fel külön költséget az érkezés, távozás, szerelés, pakolás idejére. Általában a vendégvárást megelőzően másfél órával korábban érkezünk. A zenekari szünetekben háttérzenét biztosítunk, így folyamatosan szól a zene.

Technika: Saját hangtechnikai felszerelésünket használjuk a fellépés során. Csupán 220volt-ra van szükség. :) Minimális fénytechnikát is és kérésre füstöt is biztosítunk. Amennyiben van lehetőség rá, javasolni szoktuk egyéb ledes fényforrások beszerzését településen is, a nagyobb vizuális élmény érdekében.
Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good